Властовата метла стигна и до шефа на Гранична полиция Росица Димитрова

OFFNews 15 юни 2023 в 13:14 8109 3

Димитрова

Снимка БТА

Росица Димитрова

Властовата метла измете и шефа на Гранична полиция Росица Димитрова, която успя да се задържи на поста по-малко от година.

Мотивът за отстраняването й са слаби резултати в борбата с мигрантите и прибирането на издирвания Ангел Христов от братя Галеви у нас, който така и не се разбра къде е пресякъл границата и дали не го е направил с фалшив паспорт. Другата причина е, че България все още гледа Шенген на картинка.

Все още не е ясно кой ще смени Росица Димитрова.

Нейната подмяна е поредната рокада, която се прави в МВР след смените на поредица началници на дирекции. Без шеф е и столичната полиция, след като Калоян Милтенов пожела сам да си тръгне.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12078

3

edin slep

15.06 2023 в 16:24

От началството тръгва всичко, като се махнат политическите назначения ще заработи добре и МВР. Полицаи са ми казвали, как им спират разследвания и как ги използват като бухалка в междуфирмени разправии.

22548

2

dolivo

15.06 2023 в 14:31

да не говорим за какво минава през митниците за Европа, не само каква отровна стока остава в България....

1000

1

Ivo RadAr

15.06 2023 в 13:39

Цялото мЕвЕрЕ е ПРОВАЛ..., особено след като Лётчик-а се намеси в кадруването на високопоставените босове... Като гледате огромната сграда на чантаджиите си представете само колко мангизи даваме за отопление и изобщо климатизирането й , а получаваме нищо...Нэкви подбрани по селяндуро-партизанлъшки критерии жандари и хиляди чантаджии , които само получават и почти нищо като добавена стойност за обществото.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика