Велислава Кръстева претърпя катастрофа

OFFNews Последна промяна на 06 март 2017 в 14:09 4462 0

Водачът на кандидат-депутатската листа на ДПС в Плевен Велислава Кръстева е претърпяла катастрофа. 

Дългогодишният пи ар на партията и бивш зам.-министър на културата съобщи лично за инцидента на страницата си във фейсбук.

Това е от онези критични моменти, в които на човек му се налага да си направи много бърза равносметка за това как живее и как иска да живее. Катастрофата се случи на разклона на Търговище, при OMV, което място се оказа с много висока концентрация на тежки пътни инциденти. Само час по-късно на същото място загинаха двама души. Днес съм добре, спрямо това, което можеше да се случи... най-лошото...

Искам специално да благодаря на екипа на Център за спешна медицинска помощ Търговище, на д-р Тунчер Кърджалиев, областния председател на Търговище Хамди Илязов и цялата организация на ДПС Търговище, на г-жа Емине Якубова, на Taner Ali, Младежко ДПС Търговище. Специални благодарности на екипа на проф. Любомир Спасов - Унивеситетска болница "Лозенец". Специални благодарности на г-н Павел Димитров, изпълнителния директор на Лев Инс АД, който оказа пълно съдействие, включително и благодарност за готовността му да изпрати и медицинския хеликоптер на Лев Инс. Благодаря за подкрепата на всички мои приятели в ДПС Плевен и специално на областния председател Енгин Кючуков, на Младежко ДПС община Плевен и на Denka Vassileva. Благодаря на Председателя на ДПС Mustafa Karadayi и екипа на Централния изборен лъч - Filiz Hyusmenova, Йордан Цонев, Ilhan Kyuchyuk. Благодаря на Теми и Хабил! Благодаря на моето семейство и моите приятели. Съжалявам много, че толкова много изплаших всички ви.

Уверявам ви - всичко ще бъде наред! Но също така ви уверявам, че така повече не може да продължава. Убийствени пътища, убийствена бедност... На България трябва спасителен план!