Възрастна жена напада съседите си с мотика, никой не може да я спре

OFFNews 08 януари 2024 в 07:58 2985 2

Агресивна жена

Снимка Кадър Нова тв

Възрастна жена напада с мотика съседите си във врачанското село Селановци. Бабата е вменяема, установено след преглед от психиатър, а полицията е безсилна да се справи с всекидневния тормоз над хората, съобщи Нова тв. 

Подадените сигнали, според потърпевшите, са над 50. Полицията предупреждава жената, която подписва протоколи, а на следващия ден тя продължава с агресията. Производствата се прекратяват, защото става въпрос за маломерни щети.

Агресивната жена удря с мотика изолацията на къща, изкоренила цветята в двора на друга жителка на селото и обвинява съселяните си за всичко, които се случи в нейната къща. Според Ивайло, който е неин съсед, вероятната причина е, че тя иска пари. 

„Където и да отиде да работи, я гонят, защото създава конфликти”, твърди друга жена от Селановци. 

Хората призовават властите да се намесят и да защитят имотите и сигурността им. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

345

2

Джендо Джедев

08.01 2024 в 08:26

Абе в НК нямаше ли член за хулиганство? Как да не могат да я спрат? При това тая могат да я пуснат по пързалката с рецидивите.

Чл. 325. (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Който извърши непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, се наказва за хулиганство с лишаване от свобода до две години или с пробация, както и с обществено порицание.

2159

1

Kilca

08.01 2024 в 08:19

Лютив спрей....
Има едни за мечки, ще има да киха и кашля 1 седмица, хахахах
 
X

Да помогнем на украинските деца!