Спасител преби френски гражданин на плажа в Поморие

OFFNews 29 юли 2023 в 21:27 10270 4

Поморие

Снимка Getty Images

Поморие

Френски гражданин е пребит от спасител в свободната зона между Плаж 1 и Плаж 2 в Поморие, съобщава БНР. 

Поводът за агресията е станал чадър на плажа - собственост на спасителя. Спасителят настоявал мъжът и неговото семейство да се преместят на далечно разстояние от сянката.

При опит да сигнализира на полицията за оказван натиск френският гражданин Джудикайл Танс е жестоко пребит. Случаят е от 24 юли.

"Мъжът ми каза - дай да си взема телефона, кой е номера на полицията, да се обадим на полицията, че тук ни притесняват. В момента, в който се обръща напред, получава удар от лявата страна на слепоочието, който му чупи очилата. После няколко удара директно в лицето, в очите, ритници", разказа Людмила Тодорова - съпругата на пострадалия.

От бургаската полиция заявиха пред БНР, че по случая е образувана преписка.

Семейството на Джудикайл Танс от 20 години идва на почивка в Поморие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10935

4

borisboris

30.07 2023 в 07:53

Уелкъм то БГ черноморие, тук не само ще ви поднесем гранясали манджи на цената на минимална заплата, но ще ви ощавим за паркинг, чадър и каквото още се сетите. За десерт ще бъдете пребити и не мислете, че чудесата свършват тук.

205

3

REXX

30.07 2023 в 00:08

По черноморието е пълно с мутри и идиоти. Преди години на една почивка спасителя почва да вика по едни хорица които са влезли навътре в морето да се прибират. Хората тръгват да се прибират но една възрастна жена с пояс очевидно се затрудняваше да се върне. Аз отидох при нея и я задърпах към плиткото . В същото време спасителя , който е някакъв застаряващ 50 тина годишен селяк с вид на бивша мутра се приближава до нас и понеже е останал с впечатлението че помагам на въпросната жена защото ми е роднина се опитва да ми се кара на висок глас . Само дето не беше познал човека . Като му се развиках че му върша работата докато той си разхожда плувките по брега набързо зацепи обратно.

2159

2

Kilca

30.07 2023 в 00:06

Ще спре да идва в Поморие…..

9347

1

Анализи

29.07 2023 в 22:59

Нуризъм с мутри не се прави. Лазберете го това.

 
X

Какво трябва да знаем за коклюша