Семейство с малко дете оцеля по чудо при катастрофа

OFFNews 29 юни 2014 в 15:24 5354 0

Семейство с малко дете оцеля по чудо при катастрофа на главен път Е-79 край Благоевград.

Пътният инцидент станал към 07:20 ч. тази сутрин на Е-79 срещу квартал „Грамада" в града, в платното в посока Симитли и ГКПП "Кулата - Промахон".

Лекият автомобил "Шкода Октавия" със софийска регистрация катастрофирал на плавен ляв завой. Според водача причина за катастрофата е звънене на телефона. Младежът загубил контрол над автомобила, който излязъл вдясно от пътя и тръгнал по банкета. Шофьорът успял навреме да го върне в пътя, преди да полети по ската в нивите. Но поради рязкото дърпане на волана наляво автомобилът занесъл по банкета и се преобърнал през таван, след което отново застанал на колелата си, но в обратна на движението си посока.

В автомобила са пътували съпругата на водача и момиченце на около 4 години. За щастие, всички са невредими.

Семейството пътувало за почивка в Гърция.

На място веднага пристигна патрул на Пътна полиция-КАТ.

През изминалото денонощие на територията на страната са се случили 18 тежки пътнотранспортни произшествия с двама загинали и 20 ранени, от които един е с опасност за живота. Това съобщи Съюзът на българските автомобилисти, позовавайки се на информация, събрана със съдействието на "Пътна полиция". В района на столицата са станали 64 леки и четири тежки ПТП. Ранени са четирима души.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови