Съседи на Иван не вярват, че той е убил 11-годишната Никол

OFFNews - Бургас 23 август 2017 в 15:21 5532 4

Снимка OFFNews

Иван в бургаския съд

Съседи на семейството на 15-годишния Иван, който е обвинен в убийството на 11-годишната Никол, се обявяват в негова защита. Хората от 96–ти блок в комплекс „Меден рудник“ са категорични, че детето е натопено и не може да извърши подобно престъпление.

Възрастните жени го описват като кротко и добро дете, което е помагало и на тях. Казват, че той не контактува с връстниците си, а играе с по-малки деца, защото бил бавноразвиващ се, а големите го биели. Родители казват, че е контактувал с децата им и не е имало проблем досега, нито са се притеснявали. Семейството на момчето било крайно бедно и, според съседи, това може да е мотив именно той да е натопен в убийството. Други казват, че по време на престъплението Иван е играел пред входа. Ако е имало кръв по дрехите му, все някой е щял да забележи, казват съседи. 

В невинността на сина си е убедена и майката Донка. И тя е категорична, че Иван не би могъл да убие и мравка. Според нея също е възможно синът й да е бил натопен от по-голямо дете.

Тя е получавала заплахи за убийство, затова и от днес полиция дежури пред входа. Служебният защитник е сменен и са назначили друг адвокат. Предстои майката да види сина си в петък, след като не го е виждала от ареста му.

11–годишната Никол, която бе прободена с нож във врата, а тялото й бе оставено в асансьор в жилищен блок, бе погребана в бял ковчег. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

2

bls

23.08 2017 в 16:56

"Възрастните жени го описват като кротко и добро дете, което е помагало и на тях. Казват, че той не контактува с връстниците си, а играе с по-малки деца, защото бил бавноразвиващ се, а големите го биели." - подобно престъпление може да бъде извършено само от умствено болен човек, самото им твърдение, че бил "бавноразвиващ се" и че "големите го биели" директно навежда на мисълта, че е много вероятно той да е извършителя. Нерядко хора с такива проблеми избухват изведнъж и без наглед обяснима причина.

13507

1

"Семейството на момчето било крайно бедно"
"Служебният защитник е сменен и са назначили друг адвокат"
Кой плаща???

 
X

Да помогнем на украинските деца!