Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Разбиха наркогрупа в Търново, налагала монопол по особено брутален начин (видео)

OFFNews 08 декември 2017 в 21:23 8969 2

ГДБОП неутрализира наркогрупа във Велико Търново, която е налагала монопол над дилърите по особено брутален начин.

Полицейската операция е проведена вчера на територията на града. В нея са участвали служители на ГДБОП, ОДМВР – Велико Търново, дирекция „Жандармерия“ и служители от бюрото по защита към главния прокурор.

Досъдебното производство е образувано в началото на септември, съобщи ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев.

Служителите на ГДБОП са започнали работа преди това. Неутрализирана е организирана престъпна група, занимавала се с наркотици, която по особено брутален начин е налагала монопол на дилърите. Проверени са 23 адреса, на четири от тях са открити и иззети наркотични вещества – марихуана, метаамфетамин и пико. Намерена е и подвижна лаборатория за производство на пико. Назначени са експертизи за установяването на количеството им. В хода на акцията са задържани 15 участници в престъпната схема. Ръководителят на групата и неговият заместник са с криминални регистрации в полицията. Това е най-сериозната група, занимавала се с този тип дейност, на територията на Велико Търново, а може би и на региона, коментира още прокурор Гешев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13780

2

Перко

12.12 2017 в 11:35

Ако се пречкаш на големите играчи (от МВР - то) идва МВР-то и ти разтуря групата

7551

1

reKontra

08.12 2017 в 22:52

От заглавието излиза,че проблема е в "налагането на монопол по особено брутален начин".От съдържанието на текста не става ясно какъв точно е "особено бруталеният начин"!
Пък и да претърсиш 23 къщи и да намериш нещо само в 4 (!!!) си е чиста издънка! Или само на мен ми се стува така!
 
X

Подкастът на OFFNews