Quantcast

Плъх нахапа дете в леглото

OFFNews Последна промяна на 07 януари 2015 в 08:10 9755 7

Плъх нахапа дете в леглото

Плъх нахапа дете, докато спало в леглото си у дома в шуменското село Драгоево.

Родителите се събудили от писъците на детето, което било наранено по лицето и ръцете, показва репортаж на bTV.

Малкият Кирил е откаран веднага в шуменската болница, където лекарите стабилизирали състоянието му. На следващия ден социалните служби посетили семейството и констатирали, че условията в дома са неподходящи за деца. Така малкото момче и двугодишната му сестричка Петра са настанени в приемно семейство.  

Децата ще бъдат реинтегрирани в биологичното им семейство, но преди това да стане ще трябва да се подобрят битовите условия в дома им. 

Семейството живее в крайна къща на селото в мизерни условия. Коридорът е приспособен за кухня, а оттам без врата се влиза в стаята, която служи за дневна и спалня едновременно.

След инцидента майката Мария и съпругът ѝ поставили капан и хванали плъха. Майката казва, че децата ѝ липсват и иска да си ги върне.

Родителите на Кирил и Петра са решени да осигурят на децата си по-добри условия за живот в къщата, за да си ги върнат обратно. Социалните обаче предупреждават, че процедурата по реинтеграция може да продължи няколко месеца. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.01 2015 в 21:22

ТЕ ДА ИМ ДАДАТ ПО 2-3 КОБРИ НА ВСИЧКИ ЦИГАНСКИ СЕМЕЙСТВА И РАБОТАТА ЩЕ СТАНЕ ДЮШЕШ!

07.01 2015 в 15:59

Що за глупости?99% от селските къщи са посещавани от плъхове.Аз самият съм уловил 3бр. с капан , въпреки,че къщата е тухлена и ново строителство.Просто нелеп инцидент и загрижената "държава"отнема децата от родителите им.Ами в такъв случай,след като има толкова хора нахапани от кучета и нас трябва да ни отнемат от държавата ни , която не се грижи достатъчно за нас и да ни интегрират в приемна такава.

07.01 2015 в 12:00

Битовите проблеми на семейство от шуменското село Драгоево по никакъв начин не са национална новина, още по-малко пък водеща. Престанете с жълтата си редакционна политика и се върнете към свястната журналистика, която имахте амбиция да правите в началото!

07.01 2015 в 11:57

По-скоро да си завъдят смоци и да не ги избиват ,а да ги оставят близо до къщата-безвредни са за хората.
Не е мн.приятно, ако имат страх от влечуги,ама върши перфекта работа

07.01 2015 в 11:41

писах ти + ама да ти кажа честно честно има плъхове дето ядат котки ..

07.01 2015 в 11:38

Котките ядат мишки ,а не плъхове. По-скоро плъховете ще изядат котката

07.01 2015 в 09:01

Да си завъдят котка! Тя ще се храни с плъхове и всички ще са доволни!