Пиян с наркотици в колата се блъсна в патрулка

OFFNews 10 април 2016 в 12:48 6061 3

Мъж на 22 г. от Разград бе задържан от МВР, след като се блъсна в патрулка, докато шофира пиян, а в колата му е имало наркотици, предаде "Дарик".

През нощта на 8 срещу 9 април Румен Минков на няколко пъти се изплъзвал на автопатрулния екип. Около 7:30 часа на 9 април той навлязъл с управляваното от него БМВ по ул. "Плевен". Отново отказал да се подчини на подадения от автоконтрольорите сигнал за спиране и опитвайки се да избяга, блъснал с колата си полицейския "Опел Астра".

Дрегерът показал, че мъжът е с 1,48 промила алкохол в кръвта, а в колата е намерен метаамфетамин на прах. На всичкото отгоре той нямал право да шофира заради предишно прегрешение - на 14 февруари тази година той вряза колата си в стъклото на бензиностанция в Разград.

С прокурорско разпореждане 24-часовото му задържане е удължено на 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство за пет престъпления: шофиране пиян, управление без книжка, възпрепятстване на държавен орган да изпълни задълженията си, хулиганство съпроводено със съпротива срещу орган на властта и съхраняване на наркотици.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!