Обраха дъщерята на Стоянка Мутафова

OFFNews Последна промяна на 23 януари 2016 в 10:22 7516 11

Дъщерята на Стоянка Мутафова - актрисата Мария Грубешлиева - е била обрана, съобщи Нова тв.

От дамската ù чанта са взети 1000 лева, с които Грубешлиева трябвало да плати сметки. 

След кражбата, станала според нея докато е пазарувала на улицата, актрисата успяла да плати само тока.

"Аз и до момента още не съм се възстановила, но какво да направим, случи се. И не е само с мен, това е с много хора - непрекъснато се случват такива работи", каза Грубешлиева пред "Събуди се".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.01 2016 в 12:53

Да, това че не можеш да използваш новите технологии за плащане не те прави виновен за битовата престъпност, която в България е достигнала мега-размери. Само казвам, че има начини да се предпазиш. Публикуването във всички сайтове на едно от многото престъпления с днешна дата не означава нищо, освен пари за съответните сайтове. Просто трябва да избираш - ограбен и осмян по форумите или спокоен, с платени сметки и прекрасна събота вкъщи.

23.01 2016 в 12:18

Тая дърта смукачка е изпоркала парите и сега се мъчи да се оправдае пред майка си.

23.01 2016 в 12:01

Е какво,като е дъщерята на Стоянка Мутафова?Нали и тя живее в България?Следователно,подлежи на същата действителност,както за стотици хиляди др.граждани.Хубавото е,че не е пострадала.Че в Северо-западнала България,както и на стотици др.места,за 1000 лева,убиват.Обрали я....какво да кажат българите,живеещи по провинциите,възрастните хора по селата,за които това е станало кошмарно ежедневие!?"Родната полиция ни пази".Не се ли убедихте,че Държавата тотално е абдикирала от конституционните си задължения?Обири,убийства,посевместно насилие-джунгла.
"Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се".
Като плаща или пазарува он лайн,чрез банкова карта и пр.,титани на мисълта,да не би да е защитен човек?Че малко народ изгоря с немалки суми,чрез интернет банкиране,клониране,фалшификации и пр.?

23.01 2016 в 11:55

A стига претоплени манджи, тая разплетена кошница за кой път я обират, това вече го четохме преди няколко седмици и не е кой знае каква новина, а джафрата не заслужава никакво внимание, та защо пак ни занимавате с дребната кражба на фона на доразграбването и унищожаването на България от чорбаджийте на тиквоций велики - простака на републиката, къде - къде по мащабни и съществени кражби чакат за Вашето внимание?!

23.01 2016 в 11:52

не са обрали милата Муки. Обрали са майка й. Муки не знам да има и три години работни. Изцяло лежи на гърба на майка си. И един ден тази вече 64 год. жена няма да има пари и хляб да си купи докато не стигне възраст за пенсия по възраст.

23.01 2016 в 11:51

Не бъркай битовата престъпност с организираната, жорка.

Успешните мафиоти отдавна не гепат от чантите, те смениха модела. Сега събират данъци и си ги раздават "законно" за добро утро и добър ден.

А тебе никой не те задължава да плащаш през банка (поне за суми под законовите ограничения) или да не носиш хилядарки, но това не значи, че си освободен от рисковете.

Единственото, което ще те предпази от битовата престъпност е собствената ти предпазливост.

От държавата, дори ако работи перфектно, можеш да се надяваш най-много да хване крадците. Парите обаче, с голяма вероятност, няма да ти ги върнат така или иначе.

23.01 2016 в 11:44

Да, и в тази връзка, има едни вече над 40 милиарда спестявания в банките, на които са им се наточили, и само чакат удобен момент и форма да ги "усвоят".

23.01 2016 в 11:35

Това че може да се плаща по интернет не значи, че трябва само така да се плаща! Рисковано било, защо някой трябва да се притеснява вече да носи пари в себе си ? Вие нещо много омекнахте пред парламента, примирихте се с мисълта, че могат да ви крадат и айде, така ще си живеем вече, А? Нека да ни крадат, а па ако ни окраднат ние ще сме си виновни, що сме носили някой друг лев! Вие обвинявате нормалните хора за бездействието на парламента, където крадат с милиони и си седят на ръцете!

Замислете се! Това е държавата на мафиотите! Те няма да направят нищо за обикновените хора! Ние трябва да направим нещо, никой няма да го направи за нас на готово!!

23.01 2016 в 10:38

Разбирам да е някоя неука баба и да живее в махала от 3 къщи, че да ходи да си плаща сметките по гишета и с кеш в чантата??!!Като има 1000 лева, прави си разплащателна сметка, поръчва си да й пращат смс-и при налична фактура и при плащане и си стои вкъщи на топло.

23.01 2016 в 10:37

И бай Пенчо от Дръндаре го обрали оня ден. Двата лева за пърцуцата в кръчмата изчезнали безследно. А жена му само вдигала рамене. Подозрението му паднало върху тъщата, източник на всички земни злини, но понеже се била споминала отдавна, не се задълбал много много. Иначе човекът му намерил цаката: пийнал на вересия, па се прибрал по живо по здраво, ритнал петела и легнал да спи. А под калпака му даже му и хрумнало да тича по медиите да се жалва.