Мазилка и кабели са паднали върху автобус в тунел "Витиня" (обновена)

OFFNews 14 април 2017 в 17:12 11937 2

Няма паднали лампи в тунел „Витиня“. Това посочва в официално съобщение до медиите Агенция "Пътна инфраструктура" във връзка с днешния инцидент в тунел "Витиня". Автобус на Юнион Ивкони пострада при падане на тежки отломки върху него.

Оказва се обаче, че това не са лампи, а е станл друг инцидент. 

Паднали са кабели и мазилка, изкъртени от стената на лявата тръба на тунел “Витиня” от камион с извънгабаритен товар. Инцидентът е станал около 11.45 часа днес. Засегнатите проводници са паднали върху автобус, движещ се непросредствено след камиона. При движението си, след като е закачил кабелите, ТИР-ът е опрял и в стената на тунела, което е станало причина за откъртване на малки парчета от страничната облицовка.

Инцидентът стана причина движението на “Хемус” в района на тунела да бъде преустановено за кратко. Тръбата е почистена и падналият кабел – закрепен. Трафикът е възстановен около 13.00 часа днес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

2

поп Дръвчо

14.04 2017 в 19:38

Ааааа, не бъркайте щатите. Милиарден е бюджетът на МВР, АПИ има в пъти по-малко.

Иначе мила картинка - камионът с не знам какъв товар ама пердаши със скорост която не му позволява да поддържа курсова устойчивост, автобусът след него като традиционното БМВ 316 с кюстендилски номер и крив ксенон - броня в броня до предния.

Настилката че е крива вътре в тунела и че влачи наляво, надясно и понякога нагоре - отделно.