Мъжът, намушкал 27-годишната Галина, убил баба си

OFFNews 07 юли 2015 в 08:15 5508 2

Георги Андонов, който в събота се опита да убие 27-годишната Галина от Бургас, пробождайки я 17 пъти с нож, е убил баба си. 

Оказа се, че заради случилото се Георги има и прякор - Бабата. Той убил възрастната жена през 2008 г., когато бил едва на 21 години. За престъплението Бабата получил присъда, която излежавал в затвора в Бургас. Затворникът обаче излязъл в отпуск, причакал Галина, с която имали връзка, близо до блока, в който живее, скарали се, тя започнала да бяга, той я догонил и започнал да й нанася безразборни удари с нож.

След това Георги се укрил, изоставяйки жертвата си в безпомощно състояние. Галина е намерена от случаен минувач, който алармирал полицейските служители. Потърпевшата е откарана в болница, където претърпя няколко операции, състоянието й продължава да е тежко. 

Първоначално от полицията разпространиха информация, според която извършителят на деянието е бившият съпруг на Галина, който също е криминално проявен. Оказа се, че това е бил умишлен ход от страна на властите, за да може истинският виновник да се успокой. Решението се оказало добро, тъй като Георги Андонов е задържан в Сливен часове след инцидента. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!