Мъж е тежко ранен при катастрофа между джип и ТИР до Предела

OFFNews 18 ноември 2022 в 10:40 1270 0

Катастрофата в Гоцеделчевско

Снимка БГНЕС/Божидар Стоилов

Катастрофата в Гоцеделчевско

52-годишен мъж е с тежка черепно-мозъчна травма, след като джипът му се удари странично в ТИР на пътя Симитли-Предел-Банско, съобщи БГНЕС.

Произшествието е станало тази сутрин около 6:30 ч. при мъгливо време на плавен завой при разклона за махала Марево на село Градево.

След удара в камиона джипът се е блъснал в дясната мантинела, а пожарникарите са рязали вратата, за да извадят шофьора. Пострадалият е транспортиран до МБАЛ-Благоевград с политравма.

Към момента движението в района се осъществява в едната пътна лента, но на по-късен етап ще бъде ограничено за извършването на оглед от следствена група.

Катастрофа е станала тази сутрин и в района на к.к "Свети Константин и Елена". Ударили са се такси, което е излизало от бензиностанцията на Евксиновград, и лек автомобил, който се е движел в посока Варна.

Таксито е отнело предимството на леката кола, предаде БНР. Пострадала е 22-годишна пътничка, която се е возела в таксиметровата кола. Тя е откарана в болница за преглед. Движението на автомобили в посока центъра на Варна е затруднено. Затворена е едната лента в посока Варна.

При катастрофа вчера сутринта Белоградчишко загина 43-годишна жена. Сигналът за инцидента е подаден около 7:45 ч. Произшествието е станало на пътя махала Фалковец в посока село Боровица. Кола с видинска регистрация се е блъснала странично с дясната част в крайпътно дърво. Жената, която е пътувала в автомобила, е загинала на място.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !