Масов бой в столичния квартал "Малашевци", 10 са в болница

OFFNews Последна промяна на 27 юли 2014 в 07:44 20676 24

Масов бой е имало снощи в столичния квартал "Малашевци" между ромски фамилии.

Под влияние на алкохола и след скандал близо 50 мъже са започнали да се колят с ножове, имал е и стрелба.

Наложило се е да бъдат изпратени няколко екипа на жандармерията, за да разтърве ромите. Цяла нощ в района е имало засилено полицейско присъствие.

Десет души са откарани в болница с три линейки, повечето от ранените са с прорезни рани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.07 2014 в 22:37

С тази статия ми казвате " за пореден път, мило момиче, твоите данъци и осигуровки отидоха за една, чат от населението, която живее на твоя гръб, която не плаща ток, вода, живее незаконно и само пие, бие се и се множи!!!" Ами съжалявам, ама не може да ми казвате, че няма пари за здраве, няма пари за пенсии и какво ли още не, като в същото време има пари да се оправят зулумите на разни орки....

28.07 2014 в 15:41

"Щом като първата и най-хуманната демокрация в света -Френската" ... явно черпиш информация за историята на демокрацията от алтернативни източници недостъпни за широката аудитория, защото ако се осланяме на официалните, текстът в кавичките е тотална глупост :)

28.07 2014 в 09:38

Циганите са най-потърпевшите от циганската престъпност, защото тя е сред тях и от нея няма никакъв начин за спасение.
Но виновна е държавата и разните "правозащитници".
В САЩ при първо престъпление присъдата е сравнително ниска, при втроро, трето и т.н. присъдите са жестоки. В България ако престъпник получи няколко присъди по едно наказателно дело се изпълнява само най-голямата присъда, т.е. другите престъпления остават ненаказани. Това е абсолютна подигравка с правосъдието.
В САЩ всички присъди се сумират, затова не са редки случаи на присъди от 800 години затвор.
В САЩ 3% от населението са затворници. Така за останалите граждани има относително спокойствие.

Да еба и демокрацията!
Искам връщане на смъртното наказание!

28.07 2014 в 09:05

Щом като първата и най-хуманната демокрация в света -Френската не може да интегрира циганите в едно високохуманитарно общество , следователно никой не може да им помогне. За незаконните действия във Франция , циганите веднага ги гонят от държавата. Джипситата сами трябва да си помогнат. Първото нещо е образованието.Трябва да се наложат санкции на родители, които не поощтряват и пречат на децата си да завършат средно образование.

27.07 2014 в 16:15

Калашника е най добрия инструмент.

27.07 2014 в 14:39

Смърт за циганите, смърт и бесило. Въжето ще реши проблема веднъж и завинаги.

27.07 2014 в 14:15

Трябваше жандармерията да ги оставят да се изколят, изпозастрелят и т.н. 5 човека по-лесно се усмиряват от 50. А и освен това е по-евтино на българският народ.

27.07 2014 в 13:53

До толерастката измет, която пише тук:

Циганите са паразити навсякъде, където ги има. В държави, много по-благополучни от България, с развита социална система, с работещи институции и правоохранителни органи, те вършат пак същото - паразитират, вършат престъпления, имат асоциално поведение, отказват за работят, да спазват законите и правилата в обществото и пр. и пр.
Така че не са виновни българите.

Никой не може да бъде социализиран, ограмотен и пр. и пр. против волята му. А циганите НЕ ЖЕЛАЯТ да полагат никакви усилия. Това е двустранен процес - ако само едната страна прави нещо, колкото и да се старае нищо няма да стане.

27.07 2014 в 13:20

Няма да седна да оправдавам циганята, но най-гротесното е че щом нещо се появи за циганите всичката лузерска измет скача на барикадите.

27.07 2014 в 13:15

pokworld си е много прав. Кой дава помощи на кило на циганите ? Цигани или българи ? Или някой да е чул за програма (ама истинска, не на хария) за социализация и интеграция ? Кой им позволява да не плащат сметки ? - май същите партии за които гласуват българите и после недоволстват.
каквито си ги надробим, такива ще си ги и сърбаме.