Маскиран простреля Краси Яричката - най-богатия човек във Враца

OFFNews 22 януари 2016 в 03:02 9790 12

Красимир Николов - Яричката

Снимка tribali.info

Красимир Николов - Яричката

Най-богатият човек във Враца - Красимир Николов по прякор Яричката, беше прострелян 6 пъти пред дома си около 23 часа в четвъртък.

50-годишният бизнесмен е паркирал джипа си и тогава е бил прострелян. Всички изстрели са попаднали в тялото му. Съпругата му Петя и брат му Тодор чули пукотевицата, но когато излезли, заварили само падналия на улицата Красимир, съобщава местният сайт Tribali.

Брат му го качил в кола и го закарал в Спешния център. Там простреляният е стабилизиран и качен на линейка, за да бъде закаран в София. Куршумите са попаднали в краката, корема и в ръката му. Според врачанския сайт Николов е бил в съзнание, но в изключително тежко състояние.

Краси Яричката е собственик на транспортната фирма "Спътник 96", която има над 100 ТИР-а.

Районът около къщата му, която е близо до училище „Васил Кънчов“, бе отцепен от полицията. Към момента е ясно единствено, че стрелецът е бил сам и маскиран.

По ирония на съдбата в същия ден във Враца се проведе мащабна полицейска операция срещу престъпността, в която участваха 14 екипа на полицията и жандармерията, припомня "Трибали".

Напрежението във Враца е голямо и заради все още неизяснената смърт на 18-годишния Тодор Йорданов, починал след сбиване с двама братя, известни с прякора Поничките.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!