Манджуков убит на път за среща с Любо Ганев

OFFNews 25 март 2014 в 13:38 13095 6

Снимка Архив

Любо Ганев

Варненският бизнесмен Борислав Манджуков, който беше убит снощи, е нападнат на път за среща с волейболиста Любо Ганев.

Това сподели самият Ганев пред „Дарик“. Той обясни, че двамата с Манджуков са имали уговорка да идат заедно на кино, но бизнесменът така и не се появил на срещата.

„През деня с него си писахме смс-и, за да се уговорим. Разбрахме за случилото се около 21,30 часа. Отидохме в едно барче в мола, за да изчакаме да дойде време за киното. Тогава някой се обади и каза: "Абе, знаеш ли, че някой до мола са го гръмнали", и тогава разбрахме", разказва Ганев.

Волейболистът сподели още, че Манджуков не е имал охрана и не се е притеснявал за живота си. Ганев допълни, че няма никакви подозрения кой може да е поръчител на убийството.

Бившия общински съветник във Варна Веселин Данов обаче смята, че Борислав Манджуков е имал много врагове, които са искали смъртта му.

След заключението на съдебния лекар стана ясно, че 39-годишният варненски бизнесмен Борислав Манджуков,е починал след като е бил прострелян с два куршума.Първоначалните информации бяха, че Манджуков е убит с нож, а тялото на мъжа бе намерено във входа на комплекса, където живееше.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!