Искаш ли да ти изклатим зъбите, бе, ей - мъж нападна с нож охранител в столичен мол (видео)

OFFNews 17 юни 2018 в 19:56 23560 2

Искаш ли да ти изклатим зъбите, бе, ей - мъж нападна с нож охранител в столичен мол (видео)

Мъж е нападнал с нож охранител в столичния мол Serdica Center. За това съобщава свидетел на свадата, който е публикувал видео във фейсбук страницата "Забелязано в София".

Нападението става пред очите на свидетели, които гледат безучастно. От записа се чува как нападателя се заканва да изби зъбите на младия охранител с думите: "Искаш ли да ти изклатим зъбите, бе, ей!"

Жена, която явно придружава нападателя, се опитва да го спре с думите: "Яне, мани го, бе, виж че е.."

В коментар на видеото, Борислав Колев, който става свидетел на свадата, коментира:

За съжаление преди малко станах свидетел на изключителна простотия. Мъж нападна с нож охранителя на магазин ZARA в Serdika Center, който искаше да им провери багажа, тъй като се включиха детекторите на изхода, когато излизаха, съобщава Борис Колев, който разпространи видеото.

Отделно, няма да коментирам поведението на статист на момчето със синята риза, който пък е от охраната на самия МОЛ. :(( и по моловете ли започнахме да се избиваме вече. Не намерих охранителя след това, но ако види този пост и реши да повдигне обвинение ще предоставя записа и показания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7910

1

Beny Hill

18.06 2018 в 08:55

Типична проява на селяндурщина. На село са свикнали основният аргумент в спора да е ножът, поради липса на умствен багаж. Пренесоха законите на дивото племе и в столицата, за съжаление.