Час преди смъртта на таксиметровия шофьор изгубили GPS-връзка с него

OFFNews 14 март 2017 в 10:45 8953 1

Час преди смъртта на таксиметровия шофьор изгубили GPS-връзка с него

Снимка tvn.bg

Час преди подаването на сигнала за убития таксиметров шофьор в русенското село Николово навигацията на автомобила била изключена. Това съобщава русенската телевизия TVN-Bulgaria. От диспечерския пункт изгубили GPS-връзка с 59-годишния шофьор. Все още не е изяснено какви са причините и дали навигацията е изключена съзнателно или е изгубена заради отдалечеността на района, в който е открито тялото на мъжа. 

Сигналът за открит труп на 59-годишен мъж в село Николово е подаден в 4.35 часа тази сутрин в полицията. Тялото е било изоставено в близост до автомобила в края на ул. "Христо Ботев", която е без изход.

Към момента на място тече оглед и са предприети всички необходими действия по изясняване на случая. Няма информация в какво състояние е било открито тялото на мъжа. На мястото има съдебен лекар, дознатели и експерти от областната дирекция.

Според кмета на Николово Марийка Генова, малко вероятно е убиецът да е жител на селото. В Николово, по думите ѝ, не живеели хора с криминални наклонности.

"Има много полиция, не ни допускат там. Аз съм длъжностно лице, а никой не ми дава информация", каза кметицата, цитирана от "Дарик".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови