Бандит с нож обра златарски магазин до сграда на полицията

OFFNews 10 ноември 2015 в 09:06 2892 5

Нагъл обир на златарски магазин е извършен посред бял ден на метри от сградата на Националната служба „Полиция", в София. 

Охранителните камери са заснели как мъж, въоръжен с нож, напада една от продавачките, след което взима каквото може от витрините и бяга. Той е успял да открадне около 22 златни верижки, съобщи Нова тв. 

„На 5 ноември в края на работния ден, около 18:00 ч. в магазина влезе млад мъж на видима възраст 25-30 години. Той обясни, че иска да купи златен кръст и верижка на стойност около 800 лева. Колежката ми обясни на клиента, че първо трябва да си избере златния кръст и той отиде да разгледа щанда с кръстовете", разказва продавачката, която е била нападната.  

„След като мъжът се колебаеше между 20 кръста, колежката му предложи да отидат до следващия щанд. Той твърдеше, че се чуди кой точно кръст да избере и попита дали ако се спре на по-скъпия вариант, ние ще му направим отстъпка. Аз се съгласих, но той каза, че ще помисли още малко и ще се върне до края на работния ден на магазина. След това излезе. Малко по-късно той се върна и поиска отново да види двете кръстчета. Каза, че ще вземе по-скъпия вариант и ще плати в брой", допълва жената. 

Минути по-късно я напада. Според нейни колеги той е висок около 170-175 сантиметра с кестеняви очи и бенка в областта на челюстта. В деня на обира носел броеница и шапка с козирка. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!