Автомобил блъсна и уби на място възрастна жена във Велико Търново

OFFNews 22 юни 2024 в 13:00 2178 1

Полиция

Снимка БГНЕС/Архив

Лента

Възрастна жена е загинала при катастрофа във Велико Търново, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в града. Инцидентът е станал в района на гробищния парк около 11 часа днес.

По първоначална информация от ОДМВР - Велико Търново, жената е пресичала, когато е блъсната от лек автомобил, идващ от съседното село Беляковец. След удара колата се преобръща.

Пешеходката е загинала на място. Водачът е откаран за преглед в "Спешна помощ", а пробата му за алкохол е отрицателна. Предстои да бъде тестван и за наркотици.

Причините за инцидента са в процес на изясняване. Започнато е досъдебно производство.

Според свидетели на произшествието, става въпрос за млад водач, който е с опит зад волана не повече от година. Той се е движил с висока скорост, а спирачният път на мястото на инцидента е над 30 метра, отбелязва бТВ.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    1419

    1

    Dido

    22.06 2024 в 13:52

    Там е много шибано място!Повечето, идващи от Беляковец, карат бързо, има наклон преди завоя и НИКАКВА ВИДИМОСТ на и след завоя. Има едни дървета които може да се окастрят малко, но общината, в лицето на гърбавия Панов, БЕЗДЕЙСТВА ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ!Жалко за жената.