Арестуваха Чеченеца и Тошо Куката заради гаврата с болното момче. Емили Тротинетката е на разпит (обновена)

Емили твърди, че не е знаела, че момчето има психически проблеми и че Тошо Куката я е поканил да участва в клип, който да предизвика ''фурор в мрежите''

Ружа Райчева 05 април 2023 в 16:46 45226 15

Тошо Куката и Чеченеца

Снимка Фейсбук

Тошо Куката и Чеченеца

Арестуваха т.нар. "инфлуенсъри" Чеченеца и Тошо Куката заради грозното видео, в което се гаврят момче със специални потребности заедно с транссексуалната Емили, известна като "Емили Тротинетката", предаде bTV.

Видеозаписът, който бе публикуван снощи във Фейсбук, бързо набра популярност, като мнозинството хора недоумяват как е възможна подобна сцена да се разиграва пред очите на толкова много хора посред бял ден.

Днес стана ясно, че момчето, вързано на каишка като куче на видеозаписа, има специални потребности. Родителите и бившата му учителка определят случката като "жива гавра".

Районната прокуратура в Пловдив се самосезира и образува досъдебно производство. То е за хулигански действия спрямо момче със специални потребности.

Малко по-късно и Емили беше отведена за разпит в полицията заради скандалния клип.

"Бях поканена в Пловдив от Тошо Куката да участвам в клип, в който да създадем фурор и скандалност в мрежите. Поканата за това е била на 25 март", заяви тя, предаде bTV. По думите ѝ тя не знаела, че става въпрос за момче с психически проблеми. След появата на органите на реда Емили коментира, че властите извършват проверка на личната ѝ карта, което няма общо със случката в пловдивския мол.

Преди да бъде качен в полицейския автобус Тодор Огнянов (Тошо Куката) е коментирал, че момчето само е поискало да бъде снимано.

Момчето на каишка е знаело къде отива, но било принудено да имитира куче пред камера от Куката, негов колега и Чеченеца

"Момчето ми е приятел, искаше само. Молеше ми се да го снимам, много ми се молеше да стане известен", каза той и обвини Емили Тротинетката за случилото се.
Жената на Петко Атанасов (Чеченеца) обясни, че двамата са срещнали момчето преди две седмици в пловдивски магазин. Момчето поискало да стане приятел с тях и да снимат заедно клипове, твърди тя.

"Чеченеца ми се обади по телефона и ме попита дали помня детето, което сме виждали в магазина, което му се кефи и иска да бъдат приятели. Каза ми, че имат идея да направят клип с него все едно е куче. Аз му отговорих, че съм против, а той ми каза, че детето му е предложило това", коментира Ана Рачковска пред bTV.

Жената на Чеченеца определи видеозаписа като "гавра и унижение". Рачковска твърди, че Чеченеца познавал детето от техен общ познат – Стоян:

"Стоян и момчето се обадили на Петко и му казали, че го чакат в мола, за да заснемат клип, но не мога да коментирам на кого е била идеята. Мъжът ми каза, че тя е дошла от момчето."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

805

16

cdk23

06.04 2023 в 09:38

Без да знаеш нищо за тези, от сто метра си личи, че са идиоти.

17439

15

мнение от IP

06.04 2023 в 08:22

Страшно е, че дори не разбират какво правят. Което означава, че се шири социален дебилизъм.

3650

14

ImBlack

05.04 2023 в 23:34

Това, че тези тримата са изроди е резулта от морала, културата и ценностната система на нацията.
Няма новина, изненада няма, всичко е следствие!
Аграрните им лица има последователи, фенове, поддръжници, които ги гледат, следят интересуват се от тях, защото са идеализиран вариант на собствената им същност.

-1974

12

Владè

05.04 2023 в 22:10

Да ама няма самолети за Украйна . Това е по важно , пък и нали човекоподобните от тая гнусна история са баш бъгаре , патреоти , горди и овапцани с мастило поддръжници на руменша капитан пръцко . На власт са , служебен габинет упражняват , прави са да си праат кво'т си искат .
Важно е да не даде капитан пръцко пукала за войната и да се бориме за мир .
После ме питат , защо не гласувам .
Защото пръцковците искат да сложат гласа ми наравно с гласуването на подчовеците ...и на капитан пръцко слугата и и отбор пръцковци другари .
Да си ги вика масим генчефф да прави филм за народните борби против ЕС .

22548

11

dolivo

05.04 2023 в 21:59

То циганче може да дойде свирка да иска за пари да му направи, трябва ли да се съгласи?

Болни хора

Нищо, то обществото ще ги подкара и както са станали инфлуенсъри, тъй и ще заминат в забвение

Отвратителни хора

2073

10

Johnny B Goode

05.04 2023 в 21:27

Има, има. И партия си имат и са трета сила на изборите.

924

9

Diogen

05.04 2023 в 20:40

Откъде се взеха тези имбецили? да не са ги внесли отнякъде, в България нямаше такива недоразумения на природата.

10212

8

Човека

05.04 2023 в 20:35

Гледах в новините заплашителния Бойко Борисов, Емили Тротинетката, Чеченеца и Тошо Куката, и установих, че става въпрос за едно и също лице - грозното лице на България.

15914

7

поп Дръвчо

05.04 2023 в 19:30

Ей, на толкова години станах и за първи път виждам илюстрация на израза "ще му дадат 10 години само за физиономия".
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика