Момчето на каишка е знаело къде отива, но било принудено да имитира куче пред камера от Куката, негов колега и Чеченеца

Видеото минава всички граници на нормалното и ненормалното, заяви адвокат Димитър Киров

Ружа Райчева 06 април 2023 в 08:10 10501 5

Част от скандалното видео, заснето в пловдивски мол

Снимка Стопкадър Фейсбук

Част от скандалното видео, заснето в пловдивски мол

"Имало е принуда, бил е и заплашван. Научих за заплахата, след като се свързах с майката. Момчето отива при тях с представа къде отива, доколкото може да каже, но сниманото не е със неговото съгласие. Бил е заплашван."

Това заяви пред Нова телевизия Милен Стаматов "Готи", който разпространи грозния видеозапис, на който т.нар. "инфлуенсъри" Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката се гаврят с момче със специални образователни потребности. Впоследствие Чеченеца и Тошо Куката бяха арестувани, а Емили Тротинетката отведена на разпит.

Вчера приятелката на Чеченеца заяви, че въпросният"Стоян" е бил връзката между момчето и "инфлуенсърите". "Всъщност става въпрос за колега на Тошо Куката, който е по-близък до тези хора. Той прави връзката между него и тях и е напълно наясно какво прави в Пловдив", каза Стаматов. По думите му въпросният Стоян, Куката и Чеченеца заплашват момчето и го принуждават да участва в скандалния видеозапис.

На свой ред Емили Тротинетката твърди, че момчето "явно е било насилствено принудено" от автора на "сценария" Тошо Куката. По думите ѝ той има навик да заплашва и да се прави "на голям батка". Емили твърди, че е била поканена в Пловдив от Тошо Куката, за да създадат клип за "скандалност и фурор" в социалните мрежи. 

"Аз първаначално не исках да участвам в това нещо, но той - "айде, давай, давай" и нямаше как да се измъкна. Аз съм невинна, виновен е Тошо Куката, който създаде цялото мероприятие", заяви тя вчера пред Нова телевизия, а на свой ред Тощо Куката твърди, че момчето му е "приятел и само́ е поискало да се снима". 

Адвокат Димитър Киров, който се свърза със семейството на момчето със специални нужди коментира, че видеото минава всички граници на нормалното: "Това, което видях, минава всички граници на нормалното, както и на ненормалното. Момчето е със специални образователни потребности", потвърди той. 

Цветеслава Гълъбова коментира пред bTV, че участвалите във видеото са "психопати". По думите ѝ това, което се качва в социалните мрежи, не бива да е за самоцелна известност. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5827

5

pisnamiotmutri

06.04 2023 в 12:48

Моля, ограничавайте провокативните PR акции на прости хора . Ценете читателите си и психичното им здраве.

Благодаря за разбирането.

1047

4

Ivetcheto

06.04 2023 в 12:39

Това е проамериканското внушение. Страната на неограничените възможности няма да ни доведе до никъде.
Утайката на обществото стига дъното

605

1

avitohol

06.04 2023 в 09:06

Добре прибраха тея дрисльовци ама нещо за охраната на мола и за управата на мола никой не коментира защо няма последствия.
 
X

Какво трябва да знаем за коклюша