''Новите звезди'' Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката вързали болно момче на каишка като куче (обновена)

Майката на момчето твърди пред Милен Готи, че детето ѝ е било заплашвано, за да участва във видеото

Ружа Райчева 05 април 2023 в 14:19 18218 1

Грозната сценка се е разгирала в мол

Снимка Стопкадър Фейсбук

Грозната сценка се е разгирала в мол

Нечовешка гавра в неизвестен мол - известните в социалните мрежи "Чеченеца", "Тошо Куката" и прочулата се с безразсъдно каране на тротинетка транссексуална Емили се гавриха с момче със специални потребности и качиха видеото във Фейсбук.

Видеозаписът бързо набра популярност, като мнозинството хора недоумяват как е възможна подобна сцена да се разиграва пред очите на толкова много хора посред бял ден. На следващия ден публикувалият видеото Милен Готи съобщи, че с него се е свързала жена, която е бивша учителка на момчето, поставен в ролята на куче.

"Става въпрос за гавра с момче със специални потребности. Това в днешно време забавлява както тях, така и вас, че и вашите деца. Очаквам в рамките на днешния ден да получа телефонните номера на родителите на момчето независимо, че е пълнолетен.. и ще действаме ЗАЕДНО!", написа той днес в социалните мрежи.

Учителката изрично е казала, че момчето е със специални потребности и че грозната сценка е "жива гавра".

Готи е разговарял с майката на момчето. Тя му е разказала, че той е бил заплашван, за да участва във видеото. Семейството има още едно дете, което е болно от диабет и затова не могат да си позволят адвокат и молят за помощ. Преди час Милен Готи написа, че адвокат вече е намерен, благодарение на множеството отзовали се хора.

Районната прокуратура в Пловдив се самосезира и образува досъдебно производство. То е за хулигански действия спрямо момче със специални потребности.

От държавното обвинение допълват, че наблюдаващият прокурор е дал указания да се разпитат всички заснети във видеоклипа лица, след като се установи самоличността им и тази на момчето, както и дали по отношение на него е била прилагана принуда.

Изясняват се причините за извършване на деянието.

Срокът за приключване на разследването е двумесечен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

870

1

Constanza

05.04 2023 в 14:40

Да разбирам ли, че въпросният Милен Готи първо разпространява видеото, а след това заявява, че ще работи с родителите на момчето? Заплетена история.
 
X

Какво трябва да знаем за коклюша