Нюйоркски ресторант забрани на Джеймс Кордън да го посещава

OFFNews 18 октомври 2022 в 12:27 9007 2

Джеймс Кордън

Снимка Getty Images

Телевизионният водещ не е сдържал нервите си в ресторанта Балтазар

Известният телевизионен водещ на Късното късно шоу по CBS Джеймс Кордън получи забрана да влиза в известен нюйрокски ресторант. Това стана, след като в понеделник в Instagram собственикът на ресторанта Макнали хвали Кордън като „много талантлив комик“, преди да се обърне към британеца с думите „малък кретен“ и „най-злоупотребяващия клиент с търпението на сервитьорите в "Балтазар" от отварянето на ресторанта преди 25 години“.

Френският ресторант, разположен в модерния квартал Сохо в Манхатън, е сборище за наблюдение на знаменитости - редакторът на сп. Vogue Анна Уинтур и актрисата Сиена Милър са сред редовните му клиенти.

„Нямам често 86 клиенти, но Кордън днес навършва 86 години!" пише Макнали в писмото си, преди да опише два неблагоприятни изблика на Кордън, описани от мениджъри на ресторанта.

В един от докладите безименен мениджър разказва как през юни Кордън е намерил косъм в чинията си и го е показал на друг мениджър, идентифициран само като “J.”

Кордън се е държал толкова лошо с "J", че казал: „Донеси ни още по една напитка ето в тази секунда. И също така се погрижи за всичките ни напитки досега. По този начин няма да напиша лоши коментари в yelp или другаде“, пише мениджърът.

При друг инцидент от 9 октомври се твърди, че Кордън е извикал сервитьор, за да се оплаче от жълтъчния омлет на жена му, който изглежда бил леко зацапан с белтък. В същия ден Кордън е в града за фестивала в Ню Йорк, където има участие с писателката Рейчъл Сим.

„Кухнята преработи ястието, но за съжаление го изпрати с пържени картофи вместо салата“, казва мениджърът, според Макнали. Тогава Джеймс Кордън започнал да крещи като луд на сервитьора: “Не можеш да си вършиш работата! Не можеш да си вършиш работата! Може би трябва да отида в кухнята и сам да си сготвя омлета!”

...

Снощи обаче известният ресторантьор и Instagram експерт Макнали написа "Отблокирайте го" на персонала в един от ресторантите си, след като водещият снощи се извини за грубото си поведение към сервитьорите.

„Джеймс Кордън току-що ми се обади и истински ми се извини“, потвърди Макнали, приветствайки го отново в ресторанта, потвърждавайки, че всичко е простено. Макнали продължава: „Той се извини, че ме бил притеснявал повече от всички“ и че силно вярва във втория шанс.

„Ако Джеймс Кордън ми позволи да водя Late Late Show за 9 месеца, веднага бих го деблокирал от "Балтазар". Не, разбира се, че не“, казва той.

“Но… всеки, който е достатъчно щедър, за да се извини на изключителен човек като мен (и моя персонал), не заслужава да бъде забранен. Особено в Балтазар. И така, обратно към The 5 & Dime, Джими Кордън.”

Макнали завършва с думите: “Всички са простени. xx.”

Искате да знаете повече?

Още през април Кордън обяви, че ще се оттегли като водещ на Късното шоу по CBS следващата година, добавяйки, че е обмислял да напусне “от дълго време”. Актьор и комик, появил се през 2019 г. в "Котките", а през миналата година - в новото издание на "Пепеляшка" с участието на Камила Кабело, той е водещ на късното вечерно шоу от 2015 г.

Макнали е собственик на няколко класни ресторанта в Манхатън, включително Pastis, Morandi и Minetta Tavern. Ресторантьорът е известен и със своя честен акаунт в Instagram, където понякога споделя пикантерии от ресторантите си, както и противоречивите си мнения за текущите събития, включително и за своя приятел и чест гост в ресторанта Уди Алън.

Миналата година Макнали забрани Грейдън Картър да влиза в ресторантите му след първия "Панаир на суетата". Редакторът направи резервация за 12 души в Моранди, но не се появи, дори след като извика допълнителен персонал, за да помогне.

„Ще ви кажа едно нещо“, написа тогава Макнали в Instagram. „Този ​​шибаняк никога повече няма да може да направи резервация в някой от моите ресторанти. Никога.“

Картър по-късно описва Макнали като “дезориентиран” в свое интервю пред сп. People.

*В материала са използвани статии от чуждия печат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2051

2

Propaganda

28.10 2022 в 14:49

"Google Translate" от английски и немски си е един доста коректен преводач. Да се такова срещу него - само защото не може да пише публицистични текстове е нелепо. Редактори в БГ отдавна няма.


Жалко за Гордън, че се оказа такова невероятно леке като човек. Изгледал съм седмици/месеци от неговите предавания, забавлявал ме е искрено и съм се смял от сърце.

Но вече има твърде много потвърждения, че си е задник.

Така и така Конанд си остава на върха.

1000

1

Преценям since 1989

18.10 2022 в 14:32

Ужасяваш превод, просто потресаващ. Хванали сте и дословно сте превели статия от английски ( най -вероятно прекарано през google translate ) и сте я мацнали тук. Трябва да се засрамите. Сигурно няма средства за заплати на редактори, ама поне прочетете един път писанието дали звучи въобще на български.