Илияна Раева срещна млечния си син 33 години по-късно

OFFNews 19 май 2017 в 14:36 4474 0

Илияна Раева разказа за вълнуваща неочаквана среща с 33-годишния си млечен син, когото кърмила в далечната 1984 г. в "Шейново". 

Раева го срещнала на световната купа по художествена гимнастика в София. 

Ето какво разказа тя във фейбук профила си: 

На 8 юни 1984 год. родих моята първа дъщеря Славея. В родилния дом, в Шейново, бях в една стая с още една родилка, която същия ден роди момченце.

Имах много кърма и Славея се хранеше много бързо, и като всяко новородено заспиваше веднага. Малчуганът до нас пищеше сърцераздирателно и милата му майчица толкова много страдаше, че ми се късаше сърцето. Нямаше кърма. Тогава и предложих да ми го даде и да го нахраня с моята. Претеснена и истински страдаща от липсата на достатъчно кърма, жената ми благодари и ми го подаде. Синеочкото засмука жадно от гърдата ми и след минутки вече спеше заситен и доволен. Така, докато бяхме в болницата 10 дни (двете бяхме родили със секцио) кърмех първо Славея, след това него.
Не запомних името на жената и на бебето и. Разделихме се на изписването и повече не я видях, както и малкия рус красавец.

Минаха 33 години оттогава..."

Среща с момчето, което наскоро минало под венчилото, й уредил дикторът на спортното събитие. 

"Толкова приятна изненада! След толкова години! Понякога се сещах за него и се питах, какъв ли е станал и какъв ли е животът му. Прегърнах го и го целунах! Той се смееше и не скриваше радостта си от срещата ни. Аз също се зарадвах, да видя след толкова години малкия синеок бебешор порастнал прекрасен мъж!", споделя Илияна Раева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови