Теглят първите печеливши от томболата за ваксинирани

OFFNews 07 октомври 2021 в 17:40 1023 1

В петък ще се проведе първият жребий за 102 смарт часовника. Ще бъдат изтеглени 25 печеливши сред ваксинираните лица в периода от 30 септември до момента, съобщиха от здравното министерство.

В играта могат да участват лица над 12 г., които са се ваксинирали срещу COVID-19, без значение дали имунизационният цикъл е завършен. Печелившите участници ще бъдат обявени на интернет страницата www.coronavirus.bg, на официалната страница на Министерството на здравеопазването и на фейсбук страницата на МЗ.

Печелившият трябва да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата на имейл: [email protected]. Ако печелившият не отговори до 2 дни, губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип.

Пълните условия за участие в поощрителната игра с предметни награди, организирана от Министерството на здравеопазването, са публикувани на: www.coronavirus.bg.

Всеки, спечелил награда в играта, има възможност да я получи лично, в 14-дневен срок от потвърждението, че желае да получи наградата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови