Над 30% от българските студенти желаят да се ваксинират

OFFNews Последна промяна на 20 септември 2021 в 13:08 348 1

Снимка Министерство на здравеопазването

„Отчитаме интерес от страна на студентите към ваксинацията. Над 30%, това сочат данните на Националното представителство на студентските съвети, искат да се ваксинират.

Това заяви председателят на Националното представителство на студентските съвети (НПСС) Даниел Парушев при откриване на ваксинационен пункт в УНСС.

"Ако искаме присъствена среда, студентите трябва да бъдат отговорни и да спазват мерките. Ние от НПСС препоръчваме на студентите да се ваксинират“, допълни той.

"Апелирам студентите, които са решили и желаят да се ваксинират, да го направят. Мобилни ваксинационни пунктове ще бъдат разположени и в други университети, при желание от страна на обучаващите се във висшите училища, посочи зам.-министърът на здравеопазването д-р Тома Томов, който присъства на откриването. 

За да бъдат премахнати противоепидемичните мерки, така както се случва в много държави в Западна Европа, е необходимо да постигнем високо ваксинално покритие, изтъкна д-р Томов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2811

1

zuljin

20.09 2021 в 14:20

"За да бъдат премахнати противоепидемичните мерки, така както се случва в много държави в Западна Европа, е необходимо да постигнем високо ваксинално покритие, изтъкна д-р Томов."

Ало, ШАМАНА!!! Не виждам някъде да са премахнати мерките, дори в почти 100% ваксиниран Израел!!!
Хайде по-умерено да го даваме с ЛЪЖИТЕ, а?!?!?