Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Коледна елха с ваучери за безплатни прегледи в Софиямед

Пациентите ще имат възможност да се консултират със специалист по кардиология, неврология, съдова хирургия, ушно-носно-гърлени болести, ендокринология или урология

OFFNews 30 ноември 2022 в 14:05 614 0

коледна елха

Снимка УМБАЛ "Софиямед"

Ваучерите сключват преглед при специалист по кардиология, неврология, съдова хирургия, ушно-носно-гърлени болести, ендокринология или урология

Инициатива на "Софиямед" под наслов „Коледната елха на Здравето“ предлага ваучери за безплатни прегледи като част от инициативата „Специални коледни елхи“ и кампанията за безплатна профилактика „Бъдете здрави“.

В централния Блок 1 на лечебното заведение на бул. "Г. М. Димитров" 16 „Елхата на Здравето“ е украсена с общо 58 ваучера за безплатни прегледи при изброените специалисти, като всеки посетител или пациент на лечебното заведение има възможност да изтегли своя късмет от нея от днес 30-ти ноември до 15-ти декември, съобщават от болницата.

Ваучерът за безплатен преглед ще може да се използва за безплатен преглед по предварителен график, обявен от специалистите, в Блок 1 и 2 на ДКЦ "Софиямед" след предварително записване на час на тел. 02 465 00 00

Информация за безплатния преглед и указания за записването на час за него, се намира на гърба на талончето, което се изтрива.

Вярваме, че профилактиката е най-добрата превенция и нашата цел е предотвратяването на обществено-значими заболявания, тяхната превенция или откриването им в ранен стадий, така че да не се стига до болничното легло. Затова, по случай предстоящите празници, екипите ни решиха да подарят на своите пациенти тази възможност- чрез късмета си, да реализират безплатен преглед или да преотстъпят ваучера на свой близък, с идеята да посрещнат новата 2023г. здрави, коментират специалистите от МК „Софиямед“.

Още четири специални коледни дръвчета ще засияят в медицинския комплекс - Коледното бебешко дърво, Дървото на бъдещето и Дървото на радостта озаряват фоайетата на отделенията по неонатология, акушерство и гинекология и детски болести. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews