COVID-19 взе осма жертва у нас

OFFNews 29 март 2020 в 09:12 9222 2

След като снощи в болницата в Благоевград почина 74-годишна жена лекувана от COVID-19, тази сутрин битката с болестта загуби и 51-годишната й дъщеря.

Двете са постъпили за лечение в инфекциозното отделение на лечебното заведение, но след влошаване, са интубирани и преместени в реанимация.

За майката се знае, че е била с белодробно заболяване и хипертония. Все още няма допълнителна информация за придружаващи заболявания при дъщерята.

Тази сутрин от Националния оперативен щаб съобщиха за 7 нови случая на заразени в страната. Така общият брой на положителните проби у нас достигна 338.

Ако тенденцията на увеличаване се запази, експертите ще предложат налагането на още по-строги мерки в страната. Сред тях - вечерен час и тотална забрана за напускане на домовете, съобщи БНТ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

2

El Commandante

29.03 2020 в 12:00

" А защо точно три месеца? Щото нещо с парите?"

Да, няква такава е играта...

23293

1

Стефан

29.03 2020 в 10:09

Значи така. Битката с кво да е, загубиха кои да е.
А тия драматични дрънканици от 90-те, минават само пред видиотеките от 90-те, и мизерните касети с мизерни филми от тогава.
Битки, първи линии, разпореждания, заповядвания, драматични фалцети изригващи от баритони, смразяващи паузи. Какво ще правите, ако утре наистина стане война? Какви думи ще използвате тогава, щом вече сте изтъркали правилните?
Или няма да има война? Че къде се дена Злия Путин, и за какво е нато?
Мухльовци, сетете се за думата "инфлация".

Китайска болест - и китайска. Грип - не грип. Пневмония - не пневмония. С корона, без скиптър, със ...

Ваксина няма. Лекарство няма. Но срок за излекуване на всички - има. Определен от група слабоумни бабички и пожарникари, в безплатен сайт за запознаства, подарен от американците. Глей народе - впичътляйсе от могъществото на вождовете си! Боко каза - короната падна! И брюкселът го подкрепи, и европа цяла възкръсна!
Пардон, разбира се. А защо точно три месеца? Щото нещо с парите?