Безплатни прегледи и изследвания в следващите три дни на "Мисия Здраве"

OFFNews 10 юни 2016 в 10:54 2566 0

В центъра на София, пред Паметника на съветската армия започва изложение „Мисия Здраве“ 2016, което ще продължи до неделя.

Тази година над 70 изложители предлагат своите продукти и услуги в областта на здравеопазването и медицината, козметиката за тялото и дома. Ще бъдат представени хранителни добавки, био храни, здравословни предложения за почивки.

Допълнително е организиран фермерски пазар, в който своите продукти ще предлагат над 20 семейни ферми и малки производители.

Традиционно събитието ще предложи безплатни прегледи, изследвания и консултации в близо 20 области, сред които:

- за ин витро методики;
- за родители с деца болни от диабет;
- сърдечносъдови и кардиологични проблеми;
- пластични интервенции;
- за здравословно хранене;
- за зрението;
- за вирусни хепатити В и С;
- за глюкоза;
- за остеопороза;

В петък и събота ще се състои кръводарителска акция. Приканват се всички да станат поддръжници на тази благородна кауза и да се включат.

В подкрепа на събитието, в неделя ще бъде организирано бягане в Борисовата градина за всички желаещи, без ограничения. Загрявката ще започне в 08:30, пред сцената на изложението, а бягането ще стартира в 9:00. За всички, които се включат, са предвидени подаръци.

И през трите дни на изложението има богата информационна и забавна програма на сцената. Ще бъдат раздадени близо 300 награди във викторини и в 3 вида томболи.

Изложение „Мисия Здраве” е с безплатен вход за посетителите. Работното време на събитието ще бъде както следва: петък от 12:00 до 20:00 ч., събота от 10:00 до 20:00 ч. и в неделя от 10:00 до 16:00 ч.

Ето и част от прегледите по щандове:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови