Стефан Манов-Тачо е осъден условно за побоя над съсед от 2020

OFFNews 22 септември 2023 в 15:22 3211 3

Евгения Калканджиева и Стефан Манов-Тачо

Снимка Архив

Евгения Калканджиева и Стефан Манов-Тачо

Стефан Манов-Тачо - съпругът на Мис България'95 Евгения Калканджиева, е осъден на година и половина условно с три години изпитателен срок от ВКС заради побой над свой съсед, предаде bTV.

Среднощният побой стана през пролетта на 2020 г. в столичния квартал „Бояна“ и бе шумно отразен в медиите.

Тогава съпругът на Калканджиева се сби с един от съседите си, защото той му направил забележка за силната музика. Потърпевшият Георги разказа тогава, че Тачо му е нанесъл юмруци в лицето и ритници в тялото, като в побоя е участвал и негов приятел.

"Арестуваха мъжа ми Стефан Манов – Тачо. Ужасът се разиграл вчера около 18 часа, след като Тачо и негови приятели се поздравявали със съседи отсреща, като си пускали музика един на друг. Комшията отдолу обаче се подразнил и се изрепчил на Стефан. След размяна на обиди Тачо му забил една тупаница, а той има тежка ръка”, написа тогава Калканджиева във фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

205

3

REXX

22.09 2023 в 18:46

Eлочка-людоедочка , иначе Джони е невероятно прав. От друга страна е невероятно прав.

135

2

Far Rider

22.09 2023 в 16:04

От къде я извадихте тази архивна снимка? А колкото до тежка ръка - Калканджиева знае отлично какво е! Чак далака й бяха скъсали от бой когато си помисли, че е станала нещо. И що за новина е това?

2073

1

Johnny B Goode

22.09 2023 в 15:57

Мила родна картинка.
Селяндури се поздравяват през улицата със силна музика. Някои им прави забележка, те го пребиват. Мутресата, жена на единия селяндур, се оплаква във Фейсбук с речника на Ниночка Людоедочка и се перчи колко била тежка ръката на любимия (сигурно от опит знае).
За капак, след три години правораздаване, вместо да го тикне в дранголника или да го осъди да си продаде и гащите за да плаща обезщетения, родният строг и справелив съд дава на селяндура условна присъда.

Затваряйте я тази държава, бе.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки