Съдът в Свищов остави в ареста мъжа, остригал и ''разходил'' приятелката си по улицата

Повдигнато му е обвинение за лека телесна повреда в условията на домашно насилие, за принуда и за хулиганство с особен цинизъм

OFFNews 16 септември 2023 в 17:22 1674 1

Снимка Архив

Районният съд в Свищов остави за постоянно в ареста 28-годишния мъж, който преби и острига до кожа косата на жената, с която е живеел на семейни начала, и я разходи по улиците за назидание.

В момента малтретираната жена се намира с децата си в кризисен център, предаде БНТ. Срещу насилника са повдигнати три обвинения – за лека телесна повреда в условията на домашно насилие, за принуда за остриганата нула номер коса с машинка и за хулиганство с особен цинизъм, затова че я е извел в това състояние на улицата, за да я унизи.

27-годишната жена е заживяла заедно с мъжа с двете си деца от август тази година, след като се разделила с предишния си приятел. До момента тя не е подавала сигнал до полицията за домашно насилие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

1

BhBp

17.09 2023 в 02:01

Възможно ли е следващия път да я нарани по-тежко или дори да я убие? След като се случи това ли ще се вземат адекватните мерки? Няма ли как да се направи нещо превантивно - психолог, психиатър, изолация? Щом е направил такова нещо значи ли, че е способен да го направи отново и дори в по-тежка форма? Това нормален човек ли е и ако не, какво следва или мерките пак ще следват кръвта? Дали съжалява зя стореното искрено? Дали ще се покае и ще иска прошка преди да убие или нарани същия човек или някой друг, защото е разстроен или е афектиран или дрогиран или пиян? Докога ще има търпимост към подобни отрепки?
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика