Оставиха в ареста мъжа, откраднал детска инвалидна количка

OFFNews 15 юни 2017 в 13:03 3286 2

Оставиха в ареста мъжа, откраднал детска инвалидна количка

Снимка БГНЕС

Софийският градски съд (СГС) остави за постоянно в ареста мъжа, който открадна детска инвалидна количка.

Димитър Методиев поиска от съда да бъде освободен. Той направи пълни самопризнания. По думите на адвоката му Методиев взел количката, за да си натовари железата, които бил приготвил за вторични суровини. Методиев бил готов и да обезщети семейството с 1000 лв. 

Пред съда той повтори тезата си, че не е знаел, че количката е със специално предназначение и заяви, че съжалява за постъпката си. 

В хода на делото в четвъртък стана ясно, че кражбата е направена по време на изпитателен срок по друга присъда на Методиев за кражба.

Магистратите го оставиха в ареста с аргумента, че той може да се укрие. 

На 6 юли Софийската районна прокуратура образува досъдебно производство за това, че неизвестен извършител е откраднал инвалидна количка, която тя носила за болното си от церебрална парализа дете. Инцидентът се разиграл в столичния кв. "Овча купел" във входа на бл. 515. Малко по-късно през деня полицаи открили количката в пункт за вторични суровини и така стигнали до Димитър Методиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

15.06 2017 в 13:42

...бил приготвил... бил готов... не е знаел, че количката е със специално предназначение... съжалявал...

Карайте го към крематориума!
Тази орка и себеподобните му трябва да бъдат първо възпитани, че желязото не расте по дърветата като орехите, бе всяко нещо има собственик, и че влизането в чужда собственост и отнемането на такава СЕ НАКАЗВА!
ДОКАТО ТОВА НЕ СТАНЕ предлагам да бъде разрешено носенето на оръжие и разширяване ЧУВСТВИТЕЛНО на законовите предели на неизбежната самоотбрана.
Лично аз обещавам, че няма да ги стрелям смъртоносно. Само ще сложа един по-голям пън за дръвник на двора и ще си купя нова брадва. Ръка, крак, ухо... ВИНАГИ има избор! Ще се съобразим с клиента.
 
X

Подкастът на OFFNews