Мъжът, пребил до смърт 19-годишната си жена, направи пълни самопризнания

OFFNews 18 юни 2018 в 11:27 18963 3

Мъжът, пребил до смърт 19-годишната си жена, направи пълни самопризнания

Мъжът, който преби до смърт 19-годишната си приятелка, е направил пълни самопризнания. 27-годишният Теньо Енчев е задържан за 72 часа в ареста. 

Прокуратурата вече му е повдигнала обвинения за умишлено убийство. Той нанесъл множество удари по главата на 19-годишната Ивета, която почина от раните си. Убийството вероятно е станало пред очите на тригодишното им дете.  

Според прокуратурата поводът за скандала между двамата е провокиран от грижите, които полагали за детето. 

След сигнал от съседи, чули виковете от свадата, младата жена била транспортирана с тежка черепно-мозъчна травма и наранявания по цялото тяло в реанимация на бургаската болница. Въпреки усилията на лекарите тя е починала, уточни по-рано днес говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

„Извършителят е направил пълни самопризнания. Изразил е съжаление. Поводът е скарване помежду им за грижите, които се полагат за детето”, заяви тя.

„По данни на полицията преди около година и половина е имало сигнал за вероятно домашно насилие от съседи. Но полицейските служители, които са посетили мястото и са разговаряли със сегашната жертва, тогава тя е казала, че няма насилие. На практика е отрекла каквито и да е насилствени действия”, заяви Арнаудова.

По думите ѝ Теньо Енчев е изтърпял 6-годишна ефективна присъда. Излязъл е скоро от затвора.

Свидетели разказват, че след като пребил момичето, Теньо се обадил на баба си и не е потърсил помощ на тел. 112. След като дошла на място, възрастната жена потърсила помощ от съседи. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14048

2

voododoll

18.06 2018 в 14:17

Какъв мъж се чувстваш като набиеш жена? А на улицата като някой те погледне си гледаш постоянно дали са ти вързани връските или закопчан ципа? Е са в затвора ще го ебат пак. Там много обичат насилници на жени и деца.

7910

1

Beny Hill

18.06 2018 в 12:16

Такива пикли, които се чукат и раждат деца от 15-годишни, май си заслужават подобна участ.