Мъж загина, докато с приятел гонят диво прасе с джип

OFFNews 29 септември 2021 в 13:34 2822 1

46-годишен мъж отива на съд за катастрофа, при която има загинал в Кюстендилско, съобщиха от прокуратурата. 

На 28 ноември 2020 г. обвиняемият и негов приятел решили да се повозят с джип в местността "Авджийския равняк". Колата шофира задържаният, който е санкциониран за различни нарушения няколко пъти. 

Около 21:30 ч., на влизане в село Тополница, 46-годишният завил към "Авджийския равняк" и продължил да кара в гората. Стигайки до неизорана нива, двамата забелязали диво прасе. Решили да го подгонят, за да го прегазят.

Джипът обаче се преобърнал на неравния терен и пътникът изпаднал от него. Той получил множество травми и бил транспортиран до болница, където е констатирана смъртта му. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

29.09 2021 в 14:58

Ловът е едно от най-жестоките и безсмислени дейности на човека.Какво удоволствие има в това да убиваш животни които дори в първия момент не разпознаваш,да не говорим,че те не са ти необходими задоволиш нечии глад.....освен собствения си първичен,тъп и отвратителен нагон да убиваш и след това още по-безсмислено да се хвалиш сред стадо илитерати,които умират от кеф,как примерно днес са убили неколко животни....Какво да очакваш от една нация където има 300 000 закони убийци и още толкова бракониера....очакваната дегенерация е даже по-бърза...
 
X

Подкастът на OFFNews