Изправят пред съда мъж, изнасили две 13-годишни момчета в Пловдив

OFFNews 23 ноември 2015 в 13:23 2488 0

Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт срещу 40-годишния А.А. от Димитровград за извършване на действия на полово удовлетворение с лица от същия пол, ненавършили 14-годишна възраст и за държане чрез компютърна система на порнографски материали, съобщиха от прокуратурата. 

Мъжът е предаден на съд за това, че през януари и февруари 2015 г. в Пловдив е извършил полово сношение пет пъти с 13-годишно момче. Същото направил и с друго 13-годишно момче един път. 

На 9 март 2015 г. в телефона му властите открили порнографски материали, "на които е използвано лице, ненавършило 18 години", обобщават от прокуратурата.

Разследващите установили, че мъжът примамвал децата в апартамента си, като ги черпел с кафе, сок и цигари и обещавал да им даде по 10 лв., ако се съгласят на полово сношение с него.

Той вече е осъждан през 2011 година за същото престъпление, отново с момчета под 14 години. Тогава той е осъден на две години и единадесет месеца затвор, което е било увеличено с още една година и пет месеца при първоначален общ режим.

На 29 август 2013 г. той е изтърпял наложеното му наказание и е бил освободен от затвора.

Самият той е признал пред прокурорите за деянията. Той е в ареста от 13 март 2015 г. и се намира в затвора в гр. Пловдив.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!