Мъж преби жена пред сина ѝ, след което я изнасили

OFFNews 02 ноември 2015 в 15:41 22035 9

Мъж преби жена пред сина ѝ, след което я изнасили

Окръжната прокуратура във Варна изправя пред съда 46-годишния Петър Петров от село Аврен по обвинения за отвличане, нанасяне на средни телесни повреди и изнасилване, съобщиха от държавното обвинение.

Според обвинителния акт пострадалите са 27-годишната Г.И. и майка й 53-годишната С. К. На 18 април 2015 г. двете се прибирали към дома си в село Аврен. По пътя те засекли Петър, който бил в нетрезво състояние. Само до преди няколко седмици той се разделил с младата жена, с която живеел на семейни начала. След серия скандали и физическо насилие тя го напуснала и се върнала при родителите си, където живеел и 9-годишният ѝ син. 

Двете жени се прибали, когато видели, че към дома им се приближава Петър. Мъжът блъснал вратата и влязъл в стаята, като крещял и обиждал двете жени, после грабнал брадва и с острата ѝ част ударил майката и дъщерята. Това му се видяло недостатъчно - взел мотика и започнал да налага по гърба младата жена, а след това се нахвърлил върху нея и започнал да я съблича пред очите на малолетния ѝ син. Детето попитало какво ще прави с майка му. Тогава Петров взел лежащата на земята полусъблечена ранена жена и я отвел в края на селото, където я изнасилил два пъти, въпреки молбите ѝ и сериозните наранявания от брадвата по главата ѝ. След това я отнесъл на гръб в дома си, където пострадалата е открита от полицията с посечна рана, счупен череп и ребро и множество други травми, установени от назначената съдебно-медицинска експертиза.

Данните от нея показват, че и майка й С.К. е била тежко ранена. Тя е със счупена лъчева кост, порезна рана на ръката и главата, лезия на сухожилието.

Делото срещу 46-годишния насилник е насрочено за разглеждане във Варненския окръжен съд на 24 ноември 2015 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!