Експертиза не установи ДНК на Георги Семерджиев по три предмета в колата му

OFFNews 22 февруари 2024 в 14:10 2552 5

Семерджиев

Снимка БГНЕС

Георги Семерджиев

По три предмета от колата на Георги Семерджиев, който причини тежката катастрофа на столичния бул. "Черни връх", а две млади жени загинаха, не е открито негово ДНК, стана ясно на днешното съдебно заседание по делото.

То се проведе при закрити врати, тъй като бе разпитана близката до Семерджиев Велина Аршинкова. Преди това тя е подала молба да не бъде допусната публика, тъй като ще разгласи подробности от интимния живот между двамата.

Днес бе приета експертиза, която показва, че по три предмета от колата не може да бъде изолирана ДНК.

След разпита на Аршинкова прокуратурата поиска протокол от казаното да бъде изпратен в районната прокуратура заради наличие на данни за лъжесвидетелстване. Причина за това са думите ѝ, че в момента на катастрофата в колата са били трима души. Тя, Семерджиев и трето лице - Елена, която е карала автомобила.

Защитата настоя да бъде разпитана въпросната Елена Йорданова, която за пореден път не е намерена на посочения адрес. Това е последната възможност, която дава съдът.

През април м.г. Софийският градски съд постанови присъда от 20 г. затвор при първоначално строг режим за Семерджиев, като в момента той обжалва присъдата пред втората инстанция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10212

5

Човека

22.02 2024 в 17:45

Нещо съществено ли е това, че някъде в един автомобил нямало днк? И моята кола няма кръв, слюнка, сперма или ***** по повърхностите. Някакъв българо-прокурорски фокус мокус май прилагаме пак.

-1650

4

ob1

22.02 2024 в 17:32

В моята кола също има доволно много предмети без моята ДНК... примерно колана от дясно на задните седалки никога не съм го пипал. И какво доказва това - че не съм я карал ли?!? Що за идиотщина и защо се опитват да отърват тоя колосален боклук?

900

3

нещото

22.02 2024 в 17:07

Ако продължават с нови експертизи може да се окаже, че тези 3 предмета са сменени и са от друг автомобил или да се окаже че автомобила убил момичетата е управляван от извънземни !!!

345

2

Джендо Джедев

22.02 2024 в 15:19

Не може да бъде изолирана ДНК на Семерджиев или не може да бъде изолирана ДНК въобще? Заглавието и текстът си противоречат.

2099

1

Mateevk

22.02 2024 в 14:33

Това, че нещо не може да бъде изолирано, не значи, че го няма. Преди време бях носил ампули с отпечатъци от пръсти, за да ги снемат като доказателство и установиха, че отпечатъците не били достатъчно ясни!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика