Добричлия счупи прозорец в дома на бившата си жена и замеря приятеля ѝ с чаши

Задържаният и жената не били заедно от 7 години, но въпреки това тормозът продължавал

OFFNews 14 септември 2023 в 16:17 1438 0

бутилка

Снимка pixabay

Бутилки

51-годишен мъж е задържан и са му повдигнати три обвинения, след като е счупил прозорец и врати в дома на бившата си приятелка, с която се разделили преди 7 години, съобщиха от Районната прокуратура в Добрич. 

От обвинението обясняват, че задържаният е нарушил домашния си арест, за да отиде в дома на жената. 

Въпреки настояването на прокуратурата за определяне на най-тежката мярка за неотклонение, съдът в областния град прецени, че мъжът трябва да остане под „домашен арест“ с поставена електронна гривна - мярка, която в рамките на седмица, вече е нарушена.

Мъжът е задържан, след като на 3 септември около 22 отишъл в дома на пострадалата и започнал да хвърля празни стъклени бутилки, които намерил под прозореца, в стаята, където се намирали тя, двете им малолетни деца и настоящият ѝ партньор. Освен това отправял обиди и закани към тях. Обвиняемият хвърлил около 30 бутилки, като успял да счупи прозорец и две врати, едната от които стъклена.

Това не е първото му нападение срещу майката на децата му, с която били разделени от около 7 години. На 30 август обвиняемият отишъл в дома ѝ под претекст да види децата си и влязъл в конфликт с настоящия партньор на бившата си жена, като отправил към него закани за убийство. Хвърлил по мъжа две стъклени чаши, които се счупили в главата и лицето му, причинявайки му порезни рани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика