Антон Тодоров осъди Таско Ерменков за 'политически травестит'

OFFNews Последна промяна на 01 ноември 2017 в 12:09 11744 0

Бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров, който напусна парламента заради скандала със заплахи към медиите, осъди народният представител от БСП Таско Ерменков. Решението на Софийския районен съд не е окончателно и подлежи на обжалване пред СГС. 

Нека всеки, който е изрекъл обида или клевета по мой адрес, да знае, че няма да бъде пощаден, коментира във фейсбук Тодоров, където публикува решението на съда от 25 октомври.

В текста му пише, че "І-во Гражданско отделение,125 състав в публично заседание на пети октомври през две хиляди и седемнадесета година осъжда Таско Михайлов Ерменков, ЕГН ...... да заплати на Антон Динев Тодоров, ЕГН....... на основание чл.45 ЗЗД сумата 6000 лева обезщетение за неимуществени вреди вследствие на употребените от Е. по отношение на Т. на 19.05.2017г. от трибуната на Народното събрание изрази: "политически травестит" и "виж преди всичко себе си и своите роднини, които са престъпници и осъждани", ведно със законната лихва от 19.05.2017г. до плащането, както и сторените по делото разноски от 640 лева". 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !