Vivacom предлага нови смарт услуги за повишаване на киберсигурността на бизнес клиентите

OFFNews 19 март 2021 в 16:21 3736 0

Vivacom добавя към портфолиото си от смарт решения за бизнес клиенти услугите “Оценка на уязвимости” и ”Център за управление на сигурността с ASOC”.

Те са разработени в партньорство с Telelink Business Services. Новите услуги позволяват на бизнес клиентите на Vivacom да възприемат адекватни на съвременните киберзаплахи методи и инструменти за сигурност – да откриват пропуски в своята защита и да следят за нетипични, злонамерени действия в своята среда, за да могат да ги ограничават навреме. И двете умни решения са предназначени за бизнес клиенти с ИТ инфраструктура, както и с уеб-базирани приложения и услуги.

Услугата “Оценка на уязвимости” цели да открие потенциални уязвимости в средата като незащитени услуги, софтуерни уязвимости в конфигурации и да даде препоръки за подобряване на тяхната защита. Умното решение може да оцени пълната публично-достъпна инфраструктура на организацията (неограничен брой публични IP адреси), както и до две публични уеб-базирани приложения. Услугата включва автоматично сканиране, последвано от задълбочен анализ на получените резултати. А екип от експерти по информационна сигурност изготвя доклад с препоръки за последващи действия и го обсъжда с екип на клиента.

Другото ново умно решение за бизнеса от Vivacom e ”Център за управление на сигурността с ASOC”. Неговата цел е да предостави на клиентите пълен поглед над цифровата им среда, за да могат да бъдат открити и ограничени на време нетипични, злонамерени действия и атаки. ”Центърът за управление на сигурността с ASOC” е изграден върху технологии от последно поколение и лесно се адаптира към нуждите и на малки, и на големи организации. Новата услуга от Vivacom подобрява мерките за сигурност на бизнес клиентите и намалява рисковете, свързани със съвременните заплахи и атаки. В същото време организациите спестяват високите инвестиции и предизвикателства – технологични и организационни – при изграждането на собствен център за управление на сигурността. Услугата се предлага в три удобни плана, спрямо нуждите и изискванията на бизнес клиентите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови