Стартира кампанията ''Сезон на сервизните оферти в сервиза на HUAWEI''

OFFNews 28 март 2023 в 12:08 5396 0

Huawei

Снимка Huawei

Huawei

HUAWEI продължава традицията да организира различни сервизни кампании, в рамките на които българските потребители да се радват на специални оферти и промоции за следпродажбено облужване на своите Huawei устройства – смартфони, таблети, смарт часовници, безжични слушалки и други.

Настоящата пролетна кампания, която продължава до края на юни 2023-а година, включва няколко изкушаващи предложения.

Първото е 20% отстъпка за някои резервни части, чийто точен списък може да видите тук: https://consumer.huawei.com/bg/support/service-giving-season-2023/. На посочения уеб сайт може да проверите точно кои устройства и кои части се покриват от промоцията, тяхната стандартна цена и съответната им цена в рамките на пролетната кампания.

Второто много атрактивно предложение е за фиксирана цена от 45 лева за смяна на батерията. Проверете участващите устройства на този линк: https://consumer.huawei.com/bg/support/service-giving-season-2023/.

Третото предложение е за тези, които сменят повреден дисплей на смартфона си. По желание, към това те могат да получат напълно безплатна смяна и на задния му капак. За това предложение също трябва да проверите списъка на участващите устройства.

Можете да се възползвате от условията на новата кампания на новия адрес на Сервизния център на Huawei на ул. "Коста Лулчев" 58А. Също така може да използвате и продължаващата услуга „От врата до врата“, която включва безплатна куриерска услуга за всички Huawei устройства, за територията на цялата страна.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх