Новото поколение смарт часовници на Huawei са вече в магазините на VIVACOM

OFFNews 23 октомври 2019 в 15:11 2554 0

От днес смарт часовниците Huawei Watch GT2 46 мм са налични в търговската мрежа на VIVACOM и онлайн на сайта на телекома.

Умният аксесоар е с елегантен и изчистен дизайн с 3D стъкло и е перфектен помощник в забързаното ежедневие. А най-впечатляващата му черта е, че издържа до 2 седмици живот на батерията при обичайна употреба след пълно зареждане. 

За тези, които предпочитат активния начин на живот, смарт часовникът е с постоянно активен сензор за пулс и дава известия за нетипично повишен или понижен такъв. Може да отчита 15 вида спортни дейности – 8 на открито и 7 на закрито. Huawei Watch GT 2 следи тренировката дори в басейн, като изчислява изразходените калории и изминатата дистанция по време на плуване. Устройството предлага и алтернативни маршрути за тичане и дава обратна връзка като истински треньор.

За по-голямо удобство часовникът е оборудван и с технологиите TruRelax и TruSleep, които отчитат нивото на стреса и съня на организма.

Huawei Watch GT2 има вградени GPS и GLONASS, чрез които засича по най-прецизен начин текущата локация. Смарт часовникът поддържа Bluetooth 5.1 и разполага с памет за до 500 песни.

Устройството е с 1,39-инчов AMOLED дисплей с резолюция: 454 x 454 и с размер 46мм. Предлага се в черен цвят с черна гумена каишка на цена от 11.98 лв. на месец с план SMART L+, а през ноември ще бъде наличен и в Stainless Steel с кафява кожена каишка. През ноември потребителите ще могат да закупят и по-малкия размер на часовника – 42 мм с нежен и елегантен дизайн в цвят Gravel Beige.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови