Nokia 8.1 – от днес в магазините на VIVACOM

OFFNews 23 януари 2019 в 12:48 816 0

VIVACOM изкушава своите сегашни и бъдещи клиенти с ново атрактивно предложение - oт днес последният модел от семейството на Nokia - 8.1 е достъпен в търговската мрежа и онлайн само за на цена от 26,98 лв. на месец в комбинация с план Smart XL+.

Освен с отлична цена, устройството привлича с изчистен, модерен дизайн и атрактивни възможности. Металният корпус осигурява стабилност и издръжливост при ежедневна употреба. Със своя 6.18“ Full-HD+ PureDisplay смартфонът гарантира високо качество на картината – дори при ярка слънчева светлина цветовете остават реалистични. За по-детайлни и ярки изображение при видео клиповете сe грижи функцията HDR10.

С Nokia 8.1 потребителите получават възможност да правят качествени селфита дори при слаба светлина. Това се дължи на предната 20 MP селфи камера, която улавя светлината по усъвършенстван начин. Удоволствието от снимането се допълва от Двойна основна камера 12 MP/13 MP с оптика ZEISS и оптична стабилизация на изображението.

Интегрираните в приложението на камерата Google Lens™ и Снимки с движение осигуряват заснемането на изключително плавни видеоклипове.

Не са за пренебрегване и 3500 mAh батерия, която поддържа 18 W бързо зареждане. А нова функция за адаптивност на Android 9 Pie осигурява двудневна издръжливост. Процесорът Qualcomm Snapdragon 710 дава 27% повече производителност и 40% по-ниска консумация на енергия в сравнение с Nokia 7 Plus.

Като част от програмата Android One, Nokia - 8.1 ще получава редовни актуализации за сигурност, както и такива за операционната система за две години. Така потребителите ще знаят, че смартфонът им е защитен и ще разчитат на последните иновации на Google, като например оптимизации за Google Асистент.

Характеристиките на модела са допълват от 4 GB RAM, вградена памет 64 GB и поддръжка на допълнителна карта памет до 400 GB.

Nokia - 8.1 предлага и още една интересна функция - приложението Digital Wellbeing на Googlе, което визуализира начина, по който потребителят използва своя смартфон и в кои приложения е най-активен. Детайлната информация е подредена по минути, часове и дни за максимално улеснение. Предвидена е и възможност за създаване на таймер за всяко едно приложение.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови