Екстремният Samsung Galaxy XCover 5 вече е във Vivacom

OFFNews 28 май 2021 в 14:55 1293 0

От днес в магазините на Vivacom и онлайн на сайта на компанията се предлага новият смартфон Samsung Galaxy XCover 5.

Устройството е специално създадено за всички любители на екстремните изживявания и дългите разходки сред природата, които се движат далеч от утъпканите пътеки. Моделът се предлага на цена от 14,98 лв. на месец с план Unlimited 50 и е пръв приятел на активния потребител.

За да издържи на непредвидени природни стихии Samsung Galaxy XCover 5 има сертификат за устойчивост на вода и прах IP68, а стандартът MIL-STD 810H го прави издръжлив и при падане.
Смартфонът има удобен 5,3-инчов HD+ дисплей за детайлни и ярки изображения независимо дали се използва за преглед и редакция на снимки или ориентиране по карта. Дисплеят е с повишена чувствителност на допир, която позволява управлението с ръкавици и дори с мокри ръце.

Samsung Galaxy XCover 5 осигурява заряд за повече дни, благодарение на 3000 mAh сменяема батерия, която издържа до 56 часа аудио възпроизвеждане. Моделът има 64 GB вградена памет за съхранение на всички важни спомени и пейзажи, като при нужда може да се разшири до 1 TB с microSD карта. Устройството съчетава мощен 8-ядрен процесор с 4 GB оперативна памет, за лесното и ефективно изпълнение на ежедневните задачи. Samsung Galaxy XCover 5 поддържа VOLTE и VOWIFI.

Смартфонът е оборудван с 16 MP основна камера, с фокус на живо, и 5 MP предна камера, които запечатват ясни, детайлни и красиви изображения. За снимките при намалена светлина или на тъмно е предназначена Dual LED светкавицата, а качеството на видеозаписа на XCover 5 е FHD.

За допълнително удобство при натискане на бутона XCover може да се настрой включването на LED фенерчето или активацията на друго често използвано приложение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови