Външният министър на ЕС подкрепи държавата Палестина

OFFNews Последна промяна на 04 ноември 2014 в 19:05 1392 5

Снимка AP

Федерика Могерини

Външният министър на ЕС Федерика Могерини подкрепи създаването на държавата Палестина. Позицията си Могерини заяви в интервю за френския вестник Le Monde.

Бих била много щастлива, ако държава Палестина се появи в периода, в който заемам поста на външен министър на ЕС, посочи Могерини.

Най-важното за мен е другите държави – европейски и неевропейски, да признаят Палестина, подчерта тя.

Федерика Могерини призова европейските страни да вземат решение за съвместни действия за решението на този проблем.

Миналата седмица правителството на Швеция призна независимостта на Палестина.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.11 2014 в 19:11

"ххх", жидовете серат каквото е изсрала и майка ти - тоест - лайна като теб. A "merypouр" явно нещо се е объркала. Либерман и го сложи на два каата на шведската антисемитка и то убийствено!

!!!!!!!!!!

До модратори, инжектипляктори, администратори и обикновени лайна антисемити! Карайте я по кротко и много много без излишни движения!!!

05.11 2014 в 11:49

Ми то Палестина си е там, много преди Израел. Евреите накацаха там и от тогава извършват геноцид над палестинците, очевадно е!

04.11 2014 в 22:05

Тая мяза на мъж.
Жената-мъж.

04.11 2014 в 19:30

Онзи ден Либерман каза на шведската външна министърка, че политиката не е като да правиш и продаваш мебели ИКЕА. Тя го сложи на място много финно. Да видим сега какво ще каже този господин на Могерини.

04.11 2014 в 19:20

Нещо заглавието не ми се връзва с текста: "...АКО държава Палестина се появи..."!?

Тоест иска да каже, че все още такава държава НЕ СЕ Е ПОЯВИЛА, обаче ако някога ЕВЕНТУАЛНО се появи, ЕВрогейския Съюз също евентуално щял да я признае. Един вид, друг път.

То и човечеството би могло да стъпи на Марс някой ден де. Ма и това няма да стане без съгласието и парите на евреите. Пиндосите май инструктираха всички продажни еврогейски политици да пеят в хор против мира в Близкия Изток.