Украйна блокира 12 руски медии

OFFNews 24 август 2021 в 08:34 2561 3

Володимир Зеленски

Снимка БТА/AP, архив

Володимир Зеленски

Украйна блокира сайтовете на няколко популярни руски медии в поредния кръг от санкции срещу Русия, обвинявана, че разпространява пропаганда, предават Франс прес и БТА.

С указ на президента Володимир Зеленски се блокират сайтовете на 12 руски медийни организации, сред които бизнес изданието на „Ведомости“ и „Московский комсомолец“. Замразени са и местните им банкови сметки.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков определи действията на Киев като задушаване на свободата на словото и ограничаване на нежеланата и неудобна информация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8053

3

DARTH VADER

24.08 2021 в 13:18


ДОБРЕ Е ЧЕ НЯКОИ СЪСЕДНИ НА СССР ДЪРЖАВИ С ОКУПИРАНИ ТЕРИТОРИИ ВЕЧЕ МОГАТ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ.АКО НЕ БЯХА ЩАТИТЕ И НАТО ЦЯЛА УКРАЙНА СЕГА ЩЕШЕ ДА Е ОКУПИРАНА.
СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ НИКОГА НЯМА ДА ПРОСТИ НА ТЕЗИ,КОИТО УСПЯХА ДА СЕ ОТСКУБНАТ ОТ ЖЕЛЯЗНАТА МУ ХВАТКА...
ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА НАС,ЧИЕТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ БЕШЕ ДА ОБСЛУЖВАМЕ СЪВЕТСКИТЕ ТУРИСТИ ПРЕЗ ЛЯТОТО...

-1580

1

Bace7

24.08 2021 в 08:55

Когато условните демократи от ЕС, САЩ и няколкото англосаксонски колонийки сменят властта в някоя бананасова държава, всичките там "свобода на словото", "борба с дискриминацията", "свободи и права на гражданите" и пр. демагогщини се забравят. Това естествено ни говори, че подобни циркове са само инструмент за налагане на "правилни режими", които обслужват кукловодите си. По тази причина е правилно да накажем в страната си всякакъв род еничари и лакеи на чуждите интереси, и в никакъв случай да не приемаме за чиста монета клеветите и обвиненията по адрес на Русия.