Стивън Сегал стана член на прокремълска партия

OFFNews 02 юни 2021 в 11:10 1114 0

Снимка Getty Images

Холивудският актьор Стивън Сегал, дългогодишен почитател на руския президент Владимир Путин, се присъедини към прокремълска партия, съобщиха световните медии, като се позовават на съобщение от самата партия.

В събота Сегал е получил членска карта на обединение с името "Справедлива Русия - Патриоти - За истината", показва видеоклип, публикуван от партията. Той е създаден по-рано тази година, когато три леви партии, всички от които подкрепят Путин, се сляха.

Сегал, който е руски гражданин от 2016 г., е предложил по-тежки мерки срещу предприятията, които увреждат околната среда.

"Без да можем да арестуваме хората, когато просто ги глобяваме, те вероятно печелят повече пари от производството на нещата, които оскверняват околната среда", е казал актьорът в речта си.

Партията, към която Сегал се присъединява, контролира фракция в долната камара на руския парламент и планира да участва в парламентарните избори през септември.

През 2018 г. Русия възложи на Сегал да подобри хуманитарните връзки със САЩ в момент на влошаване на отношенията между двете страни, припомня британският "Гардиан".

През май тази година Сегал посети Венецуела като руски представител и подари самурайски меч на венецуелския президент Николас Мадуро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови