Самоуби се близнак от сериала "Всички обичат Реймънд"

OFFNews 24 април 2015 в 15:41 17235 3

Снимка на близнаците от невръстните им години, когато участват в известния сериал. Втората снимка на Сойър Суитън е от 2010 г. Колаж: OFFNews

Сойър Суитън – единият от близнаците в популярния американски сериал "Всички обичат Реймънд" (Everybody Loves Raymond), се самоуби, съобщи Би Би Си.

Семейството потвърди, че 19-годишният им син е отнел живота си в четвъртък сутринта. Според американски медии Суитън се е застрелял на верандата на семейния дом в Тексас.

Сойър Суитън играеше Джефри Бароун в сериала, в който участваше и близнакът му Съливан в ролята на Майкъл и по-голямата им сестра Маделин в ролята на Али.

Снимките на сериала започнаха през 1996 г., когато близнаците са били само на 16 месеца, и продължиха до 2005 г. "Тази сутрин се случи ужасна семейна трагедия", обяви семейството.

"С голяма скръб съобщаваме, че нашият обичан брат, син и приятел Сойър Суитън отне живота си. След няколко седмици той щеше да навърши 20 години. В това трудно време семейството ни моли за спокойствие", гласи изявлението на близките.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews