Съдии поискаха имунитета на Марин льо Пен

OFFNews 14 април 2017 в 18:04 4467 5

Френски съдии поискаха имунитета на кандидатката за президент от крайнодесния Национален фронт Марин льо Пен. Това стана в хода на разследването на сигнал, че льо Пен е злоупотребила с пари на Европейския съюз, плащайки на свои партийни помощници.

Съдиите са поискали от Европарламента да свали имунитета й, съобщава Ройтерс.

Магистратите са внесли на 29 и 30 март искане за сваляне на имунитета на Льо Пен и на депутатката от нейната партия Мари-Кристин Бутоне.

Подозира се, че двете са плащали заплати на парламентарни помощници, които обаче са от партийния апарат на Националния фронт и почти не са се появявали в Страсбург.

Решението обаче едва ли ще бъде взето президентските избори, тъй като процедурата по сваляне на депутатски имунитет се точи с месеци. Първи тур на президентските избори във Франция е на 23 април.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

6

Стефан

15.04 2017 в 03:47

Прочее - напоследък зачестиха. Уж нов прякор, пък чевръсто започва да пее стари песни. И в същия характерен стил:)
Тролчета - не знам с какво будалкате началниците си за по пет стотинки на пост. Но за просто грамотен човек - самоличностите ви са очевидни, и някой ги колекционира. Сега има хубави аналитични програми - хващат един и същи автор из целия интернет, независимо от езика. Да не се окаже, че ще има да връщате и много за вас пари, освен дето ще ви бият. Не толкова идейните ви противници, колкото работодателите?:))

23293

5

Стефан

15.04 2017 в 03:37

Реде, не много. Келеша очевидно познава стила на мястото - включва се от движение. Значи е поредното менте от старите регистрации.

63994

3

Red or Dead

14.04 2017 в 20:21

ХАХАХАААА...Професоре, кефи ме как бунадясалите мисирки рият кат бурсуци, колко трябва да си отчаян за да се регистрираш и да драснеш ПЪРВИЯТ си пост “по празниците“ за да покажеш на света колко си ДЕБИЛЕН..:)))

Апропо, на официалните празници тарифата е......300%, ми пише го “Кодекса на труда“, ама понеже бунадясалите мисирки НЕ РАБОТЯТ за България и за тях важи само ......30 сребърника.....

 
X

Да помогнем на украинските деца!